boras.kontorslokal-sverige.se: Kontorslokal i Centrum

Kontorslokal i Centrum

 

Om området

Centrala borås har blivit platsen för liv och rörelse. Kommunen har lagt mycket resurser på att göra innerstaden till en mötesplats för både Boråsbor och turister, riktad till både den enskilda individen men också näringslivet. Borås är främst känt för att vara en textilstad och är idag hemstad för många stora varumärken. Utvecklingen av textil och design har präglat staden sedan tidigt 1900-tal. Idag har några av Sveriges främsta textilkedjor sina huvudkontor i centrala Borås, bland annat Gina Tricot och Hemtex. Många E-handelsbolag är etablerade i centrala Borås eftersom textilindustrin i kombination med det strategiskt geografiska läget gör platsen optimal för logistik och distribution. Något som har blivit en spetskompetens inom staden. Mitt i centrala Borås i Simonsland ligger Textile Fashion center, en mötesplats för verksamheter inom just textil och design. Centrala Borås är beläget precis intill två stora järnvägar, varav en löper förbi Göteborg. Detta gör det väldigt enkelt att pendla till och från Borås till andra närliggande städer.

 

 

Geografi

Centrala borås är beläget precis intill ån Viskan. Väst och söder om centrum löper två stora trafikleder, väg 42 och 40.

 

Värt att se

Textile Fashion center

Textilmuséet

 

Länkar

Borås stad

Karta över Borås centrum

Borås på Wikipedia

Borås City

Textile Fashion Center

Kontorslokaler kan ta olika form men innebär att företag hyr en lokal för kommersiell verksamhet eller kontor. Vanligtvis sitter flera företag under samma tak och lämpar sig till många medarbetare. I en kontorslokal där flera företag sitter kan kontorsdriften, så som reception och gemensamma ytor delas mellan företagen men också skötas individuellt. Det varierar beroende på företegen i lokalen. Innan man hyr en kontorslokal bör man fundera på det strategiskt geografiska läget. Hyran kan också variera beroende på var lokalen är belägen. Är du på jakt efter en kontorslokal så kan du börja din sökning genom att klicka på länkarna till höger.

Mere i denne kategori: « Svedala Hestra »