boras.kontorslokal-sverige.se: Kontorslokal i Hestra

Kontorslokal i Hestra

 

Om området

Mitt emellan Borås och Jönköping ligger industrisamhället Hestra. Området har blivit väldigt attratikt på senare år bland framförallt företag. Området tillhör den såkallade Gnosjöregionen och är känt för sin företagsanda och framgångsrika entrepreneurskap. Näringslivet i området är väldigt brett då många av de olika företagen är verksamma inom diverse olika branscher. Av dessa är flera etablerade sedan 1900-talet och ägts i  familjetradition, men många andra är också start-ups. Hestra ligger väldigt bra beläget; endast 45 minuter till både Borås och Jönköping, ca en timme till landvetter flygplats och närhet till tågstationen.

 

Värt att se

Skidåkning på Isaberg

Isabergs fritidsområde

Mötesplatsen konstverk

 

Geografi

Hestra är beläget mellan Borås och Jönköping, med en bilfärd på ca 45 min till vardera stad. I området finns ca 1 300 invånare och 300 registrerade företag.

 

Länkar

Hestra Näringsliv

Hestra Gnosjöregionen

Karta över Hestra

Kontorslokaler kan ta olika form men innebär att företag hyr en lokal för kommersiell verksamhet eller kontor. Vanligtvis sitter flera företag under samma tak och lämpar sig till många medarbetare. I en kontorslokal där flera företag sitter kan kontorsdriften, så som reception och gemensamma ytor delas mellan företagen men också skötas individuellt. Det varierar beroende på företegen i lokalen. Innan man hyr en kontorslokal bör man fundera på det strategiskt geografiska läget. Hyran kan också variera beroende på var lokalen är belägen. Är du på jakt efter en kontorslokal så kan du börja din sökning genom att klicka på länkarna till höger.

Mere i denne kategori: « Centrum Norrby »